Vakantietip

 

Met het oog op de naderende vakantieperiode - en uiteraard ook voor daarna - de volgende tip. Gingen we vroeger nog naar een reisbureau om een vakantie te regelen, tegenwoordig boeken we ze steeds meer online. Logisch, want gemak dient de mens. Meestal is de procedure daarbij dat we besluiten dat we naar bestemming X willen en dan aan een boekingssite vragen welk hotel en vlucht het goedkoopst is.

Het kan echter ook anders. Tenminste als je weet waar je naar toe wilt en vanaf welk vliegveld. En verder wil je weten hoe vaak en op welke dagen dat kan. Op die vraag krijg je het beste antwoord bij Vliegverbindingen.nl. Deze site toont een kaart met grote, middelgrote en kleine luchthavens. Klik je op zo'n luchthaven (even inzoomen of de naam van het vliegveld intypen) dan zie je alle bestemmingen. Klik je vervolgens op een bestemming, dan zie je de data en vluchttijden en kun je zelfs op zoek naar de goedkoopste tickets. Bij deze zoekactie kun je desgewenst vooraf nog een favoriete luchtvaartmaatschappij opgeven.

De site is Engelstalig en in beginsel gratis. Als je meer dan 10 sessies per maand gebruikt, kun je een abonnement nemen. Ieder bezoek telt als een sessie, ook het verversen van je browser geldt als zodanig. Kijk voor deze voorwaarden bij de FAQ's. Bij vakantieplanningen zal het zo'n vaart niet lopen.

 

Veel plezier

Vliegverbindingen: www.vliegverbindingen.nl