Hallo BPA en RAS leden,

Elk jaar proberen we in deze bijzondere tijd een viscompetitie op te starten .

Of dit lukt is op dit moment nog niet helemaal duidelijk omdat op sommige visvijvers nog geen groepsvergunning wordt afgegeven. Wat al wel duidelijk is dat we op op een drietal visvijvers wel terecht. Maar vanaf volgende week of de weken erna kan de regering besluiten dat sommige activiteiten weer mogelijk zijn.

Dan hoop ik ook dat Sport Visserij Nederland weer toestemming geeft om wedstrijden op andere visvijvers dan je eigen visvijver wedstrijden te organiseren.

Mocht je dit jaar mee willen doen aan de competitie op verschillende zaterdagochtenden geef je dan op middels e-mail adres janelmaas@hotmail.com.

Je hoeft niet alle wedstrijden mee te doen, wil je één of twee wedstrijden meedoen om te kijken of je het leuk vindt om mee te vissen kan dat natuurlijk ook.

De eerste wedstrijd zal gehouden worden op 15 mei 2021, de andere geplande zaterdagen zijn 29 mei, 19 juni 24 juli, 31 juli en 7, 14 en 21 augustus.

Wij denken dat de wedstrijden in juli en augustus zeker door gaan maar tot 1 juli is het onzeker.

Laat even weten of je interesse hebt om een keer mee te vissen dan hou ik je via de mail op de hoogte wanneer en welke wedstrijden door gaan.

De wedstrijden zijn op zaterdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Jan Maas